AHIR, AVUI, DEMÀ


AhirAvuiDema

 

Full Dominical: Els pobres són la nostra prioritat com Església! i entrevista a Maite Trigueros


PobresPrioritat

 

CÀRITAS DIOCESANA DE MENORCA, CAMPANYA DE NADAL 2015


El 23 de novembre Càritas Diocesana va començar la Campanya de Nadal 2015. Amb la col·laboració d’escoletes, col·legis, instituts, supermercats i empreses de tota l’illa, conscienciant als més petits , joves i les seves famílies, que la nostra societat hi ha gent que te necessitats d’aliments, ja sigui per la seva situació familiar, treball o altres i no poden  disposar de suficients aliments per tenir una dieta digne.

20151221_164317 20151217_100747

 

 

 

 

 

 

 

Càritas vol agrair als joves i famílies que han dipositat algun aliment a les paneres de Càritas amb la seva aportació i col·laboració han fet un gest solidari cap aquelles persones necessitades. Als voluntaris de cada parròquia per l’esforç que suposa tant de temps d’organització a més de tot l’amor que hi posen. I als alumnes de La Salle Maó i Salesians de Ciutadella per venir a seleccionar els productes i fer el repartiment. No volem oblidar a totes aquelles associacions, entitats, empreses i persones anònimes que contribueixen amb les seves aportacions.

Sincerament sense la col·laboració de tots, no hagués estat possible que Càritas arribi a tantes persones que ens necessiten, i que per mitjà d’un senzill gest ajuden a construir un món millor, aquest Nadal s’han recollit més de 9.000 quilos d’aliments que han servit per pal·liar les necessitats de moltes famílies al llar de la nostre illa.

En Nadal som més sensibles però volem recordar, que per ara sense canvis significatius a curt termini perquè els recursos amb què compten les famílies s’esgoten, animen a la societat menorquina a fer aquest gest solidari durant la resta de l’any.

Volem desitjar a tothom un bon any 2016 i com diu el nostre lema d’enguany “Deixem una bona empremta a la nostra societat”.

AHIR, AVUI, DEMÀ. Tu fas, Càritas!

Entrevista a COPE “Es Matí de Menorca” a Fel Enrich responsable de voluntariat. http://www.cope.es/player/ca21g&id=2016012114090002&activo=10

220116 Cáritas campanya de Nadal 20150001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visita de les voluntàries a la nova botiga de Mestral a Maó


Dimecres pasat les voluntàries de Càritas de les botigues de Ciutadella, Ferreries i Mercadal, han visitat la nova botiga de Mestral a Maó

Estem molt contents per aquesta trobada! Gràcies per la visita!

IMG_20160120_111542

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIV MENORCA PREMI “PROTAGONISTES 2015”


Moltes gràcies!

Dissabte passat van rebre de mans de la Presidenta del Consell Insular de Menorca, Sra. Maite Salord, el premi “Protagonistes” que atorga el Diari Menorca en la categoria d’Activitats Socials a l’empresa d’inserció TIV Menorca, impulsada per la nostra entitat.

En primer lloc el nostre més sincer agraïment al Consell d’Administració del Diari Menorca per aquest reconeixement, i a tota la redacció del Diari que sempre ha col•laborat amb Càritas en la difusió de les iniciatives i projectes que impulsem a favor dels més vulnerables.

Menorca Mao Diari Menorca es diari cena Sant Antoni

En aquests anys de marxa del TIV hem viscut innombrables situacions, algunes alegres i unes altres no tant, però sempre amb el convenciment que, el nostre treball d’acompanyament i suport a les persones, contribueix a crear noves oportunitats.

Durant la cerimònia també es va fer lliurament del premi “Andreu Casasnovas” a Antoni Fullana Marquès pel seu article “La vida ofereix novas oportunitats”, una història que neix de la campanya “Ningú sense Llar” de Càritas Menorca. Volem agrair a Antoni les seves càlides paraules cap al nostre treball i donar-li l’enhorabona per aquest merescut guardó.

Finalment, volem fer arribar al Diari Menorca la nostra més sincera felicitació per aquests 75 anys de marxa, per les seves gairebé 24.000 edicions i desitjar-los un llarg camí ple d’èxits.

IMG_20160117_010224

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada Mundial de migrants i refugiats


HOSPITALITAT I DIGNITAT
Jornada Mundial de migrants i refugiats

“Des de Càritas Diocesana de Menorca feim nostres les paraules dels bisbes espanyols, i en especial del Papa Francesc, de continuar al costat de qui pateix, perquè la nostra Església de Menorca toqui cada dia la carn nafrada de Jesús en els pobres d’avui. ”

 

190116 Jornada dels emigrants i refugiats

 

JA POTS TROBAR COMERÇ JUST A CIUTADELLA!


Des d’aquesta setmana ja pots tornar a comprar Comerç Just a Ciutadella, a més dels punts que fins ara existien, Taller Mestral i Super Mir Llorens, de nou pots trobar a la botiga de Mestral .

El nou racó de Comerç Just @senallamenorca es troba en la botiga Mestral del C/ Vilajoaneda, 5 de Ciutadella, disposa d’articles d’artesania i alimentació d’aquest projecte impulsat per Càritas Menorca.

Vina a visitar-nos! T’esperem!

IMG-20160114-WA0002IMG-20160114-WA0003IMG-20160114-WA0004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FELIÇ ANY 2016!


Us desitgem un 2016 ple d’esperança i alegria.
En aquest nou any seguirem treballant per la dignitat i els drets dels més desfavorits.

Comptem AMB TU, Amb tu Som!

FELIÇ ANY!

FELIÇ2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESTA NAVIDAD, ¡HAZTE DE CÁRITAS!


151202bannerCampCapta

 

La Peña Madridista de Alaior ha fet un donatiu de 1.800€ a Càritas Menorca


La Peña Madridista de Alaior ha fet un donatiu de 1.800€ a Càritas Menorca.

Sebastià Garriga, President de la Penya Madridista d’Alaior, amb motiu del seu 60ª aniversari, ha fet entrega al Secretari General de Càritas Menorca, Guillem Ferrer, de 1.800€ del beneficis de la venda de Loteria de Nadal.

Des de Càritas els agraïm aquest gest que ens ajudarà a arribar a més persones durant aquestes dates. Gràcies!

1412690_561722340645032_5504000726833425758_o