“Gràcies per allargar la teva mà i enredar-te” Dissabte dia 5 de Desembre se celebra, El Dia Internacional del Voluntariat és una magnífica ocasió per reivindicar la vostra feina desinteressada …

5 de desembre. Dia Internacional del Voluntariat. ❣️ “Gràcies per allargar la teva mà i enredar-te”


“Gràcies per allargar la teva mà i enredar-te”

Dissabte dia 5 de Desembre se celebra, El Dia Internacional del Voluntariat és una magnífica ocasió per reivindicar la vostra feina desinteressada i solidària, que realitzeu per acompanyar a qui més ho necessita i junts així poder fer passos a una societat més humana, inclusiva i fraterna.

Compartim amb vosaltres unes paraules que us dediquem en aquesta jornada, un missatge que us vol fer arribar Vicente Martín, delegat episcopal de Càritas Espanyola.

Missatge de Vicente Martín.

Trobada de Voluntariat Càritas.

Com que no hem pogut celebrar la Trobada de Voluntariat de Càritas prevista per a enguany, Càritas Espanyola ha organitzat un esdeveniment virtual que, amb el lema “Gràcies per allarga la teva mà i enredar-te”, se celebrarà divendres que ve, 4 de desembre a les 18.00 hores.

Els objectius d’aquest esdeveniment són:
– Tenir un espai de reconeixement al voluntariat de Càritas.
– Donar un missatge d’esperança i motivació al voluntariat de Càritas.

L’acte es retransmetrà a través de xarxes socials, us fem arriba l’enllaç per poder accedir, estarà dinamitzat per Enrique Marco, formador i coach, i Migueli, cantautor cristià.

Esperem que sigui del vostre interès i participeu amb nosaltres en aquesta celebració tan especial.

Data: 04 de desembre 2020

Hora: 18:00 h.

Enllaç trobada:  https://youtu.be/TrdzITDvsqY


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip