Dia de la Caritat 2024. En la celebració del Dia de la Caritat, el Corpus Christi, fem visible la realitat de les persones que han perdut el sentit de la …

Allà on ens necessites obrim camí a l’esperança


Dia de la Caritat 2024.


En la celebració del Dia de la Caritat, el Corpus Christi, fem visible la realitat de les persones que han perdut el sentit de la seva vida, que no veuen l’oportunitat de tirar endavant, tenir un treball o un habitatge, deslliurar-se de la violència masclista i trobar qui els escolti i els alleugi la solitud.

En Càritas sabem que es pot recalcular la ruta, només fa falta ser aquí, al costat de qui el necessita, oferint amor en forma d’escolta, acolliment, temps, oportunitat o invitació a participar en un projecte comú.


Arribem a les persones, allà on estiguin, “a les seves cases, als hospitals i en les residències, en els centres d’acolliment…” aconseguint, abans de res, “reconèixer-los realment”, per a fer-los “part de la nostra vida” (Francesc, Missatge per a la V Jornada Mundial dels Pobres).

En Càritas, després de cada acolliment, hi ha una xarxa de persones i recursos organitzats per a acompanyar i proposar camins d’esperança. Tu també pots col·laborar amb nosaltres. Comparteix temps, idees, habilitats, per a millorar la vida dels qui menys oportunitats tenen.

Les relacions solidàries són aquelles en les quals “l’amor recíproc ens ajuda a portar les càrregues els uns dels altres perquè ningú quedi abandonat o exclòs”, com insisteix el papa Francesc. La gratuïtat i generositat que es comparteix fent voluntariat ens ensenya a mirar als altres com a germans i germanes.

Et necessitem per a obrir camí a l’esperança

Orientacions de la Campanya

Cunya Ràdio


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip