Necessitem la teva ajuda per a respondre davant la pitjor crisi humanitària de l’actualitat. Col·labora Emergència en Terra SantaNecessitem la teva ajuda urgent Des del 7 d’octubre de 2023 Gaza …

Càritas amb Terra Santa


Necessitem la teva ajuda per a respondre davant la pitjor crisi humanitària de l’actualitat.

Emergència en Terra Santa
Necessitem la teva ajuda urgent

Des del 7 d’octubre de 2023 Gaza viu una crisi humanitària que converteix la regió en una zona pràcticament inhabitable.

Les morts de civils continuen augmentant diàriament i la falta d’accés a aliments, aigua potable i tractament mèdic està posant a la població civil en una situació de risc encara major. A més, el 85% de la població ha estat expulsada de les seves llars, més del 60% dels habitatges han quedat destruïdes o danyades i les escoles s’han vist obligades a tancar.

Sota els enderrocs la vida es fa insuportable per als 2,2 milions de persones que es troben allí atrapades.

Resposta de Càritas en la zona

Disposem d’un equip de Càritas Jerusalem que treballa directament en la Franja de Gaza. Després de la destrucció parcial de la clínica de Càritas per un bombardeig, el personal sanitari s’ha reorganitzat en tres equips que atenen la població en el sud de la Franja.

Desgraciadament, la crisi humanitària no acabarà en el curt termini. Per això Càritas Jerusalem ha llançat una crida d’emergència amb dos objectius:

  • Oferir atenció primària en salut a 7.000 persones.
  • Fer arribar diners en efectiu a 2.750 famílies per a cobrir les seves necessitats bàsiques en una situació d’enorme increment dels preus. 500 d’aquestes famílies viuen a Cisjordània, on el bloqueig els impedeix continuar amb les seves ocupacions o mitjans de vida.

Aquesta crida necessita aconseguir els 2,95 milions d’euros per a atendre 35.720 persones durant l’any vinent.

Resposta de Càritas Espanyola

En Càritas Espanyola ja hem respost a la crida de Càritas Jerusalem amb un primer enviament de 250.000 € que es destinaran íntegrament a atendre les famílies a Gaza.

Necessitem el suport de tota la societat per a atendre les víctimes del conflicte i donar-los suport abans les dures condicions de vida que pateixen.

Et necessitem, dona ara

Fes costat a les famílies bloquejades i sense recursos.

També pots col·laborar a través dels nostres comptes


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip