La situació global provocada per la Covid no està sent aliena a ningú ni en cap lloc del món i tant les empreses, com els clubs esportius de l’illa l’estan …

CÀRITAS DIOCESANA MENORCA I EL CD MENORCA UNEIXEN LES SEVES FORCES


La situació global provocada per la Covid no està sent aliena a ningú ni en cap lloc del món i tant les empreses, com els clubs esportius de l’illa l’estan sofrint i no diguem ja moltes de les famílies menorquines.

Per aquest motiu, el club mahonés que presideix Miguel Ángel Sintes Pons ha fet un donatiu a Càritas Diocesana Menorca per un valor de 800 € així com un lot de 150 xandalls nous. Amb aquesta aportació el CD Menorca vol aportar el seu granet de sorra davant l’alarmant situació que estan sofrint unes 450 famílies les quals estan sent ateses en els serveis d’aliments de Càritas Menorca.

Per a Miguel Ángel Sintes Pons aquesta col·laboració “no és més que la demostració que a través de l’esport es promouen una sèrie de valors que cal extrapolar al dia a dia de la vida i en aquests moments tan durs ens veiem obligats a fer un pas endavant i ajudar en el que puguem”.

Gabriel Pons Olives, director de Càritas ha agraït enormement aquest gest del Club Menorquí, “en aquests moments tan difícils, el suport i col·laboració de tots són molt necessaris, per a pal·liar en la mesura que sigui possible, les situacions de gran vulnerabilitat que estan vivint moltes persones i famílies de la nostra illa, ara més que mai és necessari sumar entre tots”.

Aprofitant la trobada, ha volgut felicitar el Club en el seu centenari, per la seva trajectòria i gran labor acompanyant i inculcant grans valors, a través de l’esport a moltes generacions de joves.

Des del CD Menorca fem una crida a tots aquells que vulguin col·laborar amb Càritas perquè la campanya de Nadal “Aquest Nadal més a prop que mai” pugui dur-se a terme.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip