Càritas Menorca, agraeix a Mons. Francesc Conesa la seva dedicació i preocupació davant les diferents realitats de la pobresa i les seves conseqüències en les persones i famílies de la …

Càritas Menorca, agraeix a Mons. Francesc Conesa la seva labor al capdavant de la nostra església


Càritas Menorca, agraeix a Mons. Francesc Conesa la seva dedicació i preocupació davant les diferents realitats de la pobresa i les seves conseqüències en les persones i famílies de la nostra diòcesi.

Amb motiu del nomenament de Mons. Francesc Conesa com a bisbe de Solsona, Càritas vol agrair-li la seva labor després de cinc anys al capdavant de la nostra església, i sobretot, la seva proximitat amb la institució, la seva disponibilitat i presència en moments importants per a Càritas.

Destacar sempre el seu interès pels principals factors causants de la pobresa i l’exclusió, i la seva especial atenció i preocupació davant les grans dificultats en l’àmbit residencial que afecten en gran manera les famílies de la nostra illa, que va prendre forma amb la creació del Fons de Solidaritat post Covid-19, per a defensar un dret bàsic i fonamental dels éssers humans com és el de l’habitatge.

En Càritas li tindrem present i li desitgem el millor en aquesta nova etapa que inicia al capdavant de la diòcesi de Solsona.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip