COMUNICAT DE PREMSA 05 de juliol de 2017 CÀRITAS DIOCESANA DE MENORCA REPRÈN L’ACTIVITAT DE L’EMPRESA D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL La plantilla de treballadors ha tornat a la feina aquesta setmana per …

CÀRITAS REPRÈN L’ACTIVITAT DE L’EMPRESA D’INSERCIÓ


COMUNICAT DE PREMSA
05 de juliol de 2017

CÀRITAS DIOCESANA DE MENORCA REPRÈN
L’ACTIVITAT DE L’EMPRESA D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL

La plantilla de treballadors ha tornat a la feina aquesta setmana per a garantir el servei de recollida de RAEEs i que ara es durà a terme des de la nau Mestral de Maó, de forma provisional, a l’espera d’una ubicació definitiva.

Càritas Diocesana de Menorca ha reprès aquesta setmana l’activitat de la seva empresa d’inserció sociolaboral. L’objectiu de l’entitat és donar continuïtat a la plantilla de 12 treballadors (6 contractes laborals + 6 contractes d’inserció laboral), i seguir oferint el servei de recollida de RAEEs (residus d’aparells elèctrics i electrònics), a fi de treballar per la reutilització i el reciclatge adequat, tal i com ho ve oferint a la societat menorquina des de fa anys.

El treball es duu a terme des de la nau Mestral de Maó, devora la nau sinistrada el passat 19 de juny, de forma provisional, a l’espera d’una ubicació definitiva.

Aquest matí la Policia Nacional ha entregat les claus de la nau sinistrada a Càritas, després d’haver-la precintada al llarg d’aquestes dues setmanes per a una investigació oberta d’ofici per la pròpia Policia.

A partir d’avui Càritas iniciarà els tràmits per a la neteja de les runes ocasionades per l’incendi a través de l’empresa asseguradora. Els tècnics de Càritas han iniciat l’estudi i la valoració de la continuïtat del projecte a través de la reconstrucció de la nau sinistrada o el trasllat del projecte a un nou emplaçament.

Càritas Diocesana de Menorca ha notificat la reobertura del servei de residus de RAEEs al Consorci de Residus de Menorca, i així mateix ha sol•licitat una reunió urgent amb el conseller de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears a fi de valorar les millors opcions per a desenvolupar la seva tasca mediambiental, i donar continuïtat a la seva tasca social per a fomentar els llocs de treball a persones en situació d’exclusió social.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip