Càritas ha signat un nou conveni de col·laboració amb una empresa menorquina, CasasenMenorca.com, empresa del sector immobiliari que compta amb una trajectòria de més de 40 anys de treball i …

CasasenMenorca.com s’uneix al projecte “Empreses amb Cor”


Càritas ha signat un nou conveni de col·laboració amb una empresa menorquina, CasasenMenorca.com, empresa del sector immobiliari que compta amb una trajectòria de més de 40 anys de treball i col·laboracions solidàries amb diferents entitats del tercer sector de l’illa.

En la signatura han estat presents Isabel Petrus, gerent de CasasenMenorca.com i Gabriel Pons, director de Càritas Menorca.

Des de l’empresa col·laboradora han mostrat la seva satisfacció pel fet de poder entrar a formar part del projecte i donar suport als programes de formació de Mestral per a persones en situació d’atur i amb el reforç escolar del programa d’infància de l’entitat.

Des de Càritas volem agrair la seva incorporació a la iniciativa i unir-se a la resta d’empreses locals que ja són “Empreses amb Cor”, l’ajuda de les quals és de gran utilitat i molt necessària per a poder acompanyar a les persones que estan vivint situacions difícils i de necessitat.

Una empresa més en aquesta família solidària que demostra que el sector empresarial de la nostra illa està sensibilitzat amb la complicada situació que viuen moltes persones del nostre entorn.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip