La cadena hotelera menorquina Artiem ha fet lliurament a Càritas Menorca d’un donatiu de 437 €, recaptats al “Rastrillo Solidario” organitzat pels components de l’equip de l’hotel Capri. L’entrega s’ha realitzat …

Col·laboració de Artiem-Capri amb Càritas


La cadena hotelera menorquina Artiem ha fet lliurament a Càritas Menorca d’un donatiu de 437 €, recaptats al “Rastrillo Solidario” organitzat pels components de l’equip de l’hotel Capri. L’entrega s’ha realitzat en Capri i han participat Xavier Oms, director de l’hotel, Victor Mayans, responsable de comunicació, i Biel Pons, Director de Càritas Menorca.

Aquesta activitat, en la qual s’han implicat, l’empresa, els treballadors d’Artiem i voluntaris de Càritas, també va comptar amb la col·laboració dels clients de l’hotel i altres empreses menorquines, com Mascaró i Pons Quintana.

El recaptat contribuirà a millorar la situació de moltes persones en situació de vulnerabilitat, a través, d’ajudes d’emergència.

Des de Càritas agraïm aquest gest que ens ajudarà a seguir amb la nostra feina d’acompanyament a les persones, Artiem pertany des de fa anys al programa “Empreses amb Cor”, que amb el seu suport promouen la solidaritat, la justícia, el respecte a la dignitat i la igualtat.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip