Aquest és el nostre desig per a aquestes dates i per a cada dia de l’any. Comprometre’s és una manera de ser i estar al món Atreveix-te a anar a …

Comprometre’s és una manera de ser i estar al món


Aquest és el nostre desig per a aquestes dates i per a cada dia de l’any.

Comprometre’s és una manera de ser i estar al món

Atreveix-te a anar a contracorrent, converteix-te en motor de canvi de la societat, centra la teva vida en l’ésser amb els altres i pels altres: és una proposta de vida per ser feliç.

Et convidem viure un compromís que dóna sentit als petits gestos imperceptibles, al quotidià, al treball. I que al temps transforma l’espai vital i el temps que ens ha tocat viure.

La realitat actual es caracteritza per la falta de compromís tant en el personal com en el social. Comprometre’s està associat a “per sempre” i en un món en què gairebé tot és per a una estona sona a tranuitat.

Però en Càritas anem a contracorrent i amb tota la força que ens exigeix el moment que vivim proposem un compromís que és una manera de ser, de relacionar-nos amb nosaltres, amb les altres persones i amb el món.

El nostre compromís és una manera d’entendre i compartir la vida.

Coneix, a través dels nostres projectes, la fraternitat que es concreta a viure el lliurament, la fidelitat, la utopia, el testimoniatge, l’acompanyament, la gratuïtat i l’opció pels pobres.

Aquest Nadal, també pots col·laborar, vols saber com? https://caritasmenorca.org/colabora/

 


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip