Cómete Menorca s’uneix al programa Empreses amb Cor de Càritas Menorca, aquest grup té com a finalitat principal sensibilitzar i integrar a empreses i entitats en els projectes socials de …

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE CÀRITAS MENORCA I CÓMETE MENORCA


Cómete Menorca s’uneix al programa Empreses amb Cor de Càritas Menorca, aquest grup té com a finalitat principal sensibilitzar i integrar a empreses i entitats en els projectes socials de Càritas per a aconseguir un impacte social positiu.

Treballar conjuntament és essencial per a la construcció d’un món més just i solidari, i poder millorar la vida de les persones en situacions vulnerables, promoure la formació, l’ocupació i també la cura del nostre entorn.

La signatura del conveni s’ha realitzat durant la celebració de l’esdeveniment SUPERLUNES, que Cómete Menorca realitza anualment, en aquesta ocasió l’activitat s’ha realitzat a l’Escola de Restauració Ca n’Aguedet de Càritas, una de les primeres accions de la col·laboració en el marc de l’esmentat conveni, al mateix temps durant el matí s’ha dedicat un espai per a presentar la iniciativa de l’Escola de Restauració als assistents.

La signatura del conveni s’ha realitzat per part de Cómete Menorca per Sión Bosch i per part de Càritas, la seva administradora Júlia Marquès, i en ell es marquen alguns dels següents compromisos de treball conjunt i en suport principalment de l’Escola:


• Difusió d’activitats de l’Escola de Restauració Ca N’Aguedet, a través del blog del seu web, xarxes socials, campanyes de mailing, missatgeria per watsap, etc.

• Realització d’una campanya per a la captació d’Empreses amb Cor (restaurants, hotels i altres establiments o negocis de gastronomia, restauració, etc.), a través els seus canals de comunicació.

• Organització (i difusió) d’activitats gastronòmiques (màster class, demostracions gastronòmiques, etc.) a l’Escola, a petició de Càritas

• Invitació als alumnes i professors de l’Escola a determinades activitats d’interès organitzades per Cómete Menorca

Els beneficis, tan econòmics com en espècie, fruit de les iniciatives solidàries esmentades anteriorment, seran íntegrament donats a les persones i famílies que Càritas acompanya.

En la jornada també s’ha pogut gaudir d’una degustació de tres elaboracions realitzades pels alumnes de l’Escola de Restauració Ca N’Aguedet: Mandonguilles amb salsa d’Avellana, Rollitos d’Albergínia farcida i Menjar Blanc.

Nota de premsa SUPERLUNES


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip