Càritas Diocesana de Menorca organitza un curs per formar Personal Polivalent de Supermercats (carnisseria, xarcuteria i peixateria) en col·laboració amb l’empresa Eroski. El 19 de març, Càritas Diocesana de Menorca, …

Curs personal de supermercat amb Incorpora i Eroski


Càritas Diocesana de Menorca organitza un curs per formar Personal Polivalent de Supermercats (carnisseria, xarcuteria i peixateria) en col·laboració amb l’empresa Eroski.

El 19 de març, Càritas Diocesana de Menorca, entitat adherida el programa Incorpora de la Fundació la Caixa, ha començat el curs de Personal Polivalent de supermercats, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i dotar de noves oportunitats de treball a persones en situació de desocupació.

En aquesta acció formativa participen un total de 8 alumnes. Al llarg dels dos mesos i mig que dura el curs, els alumnes es formaran en l’àmbit teòric en les competències transversals i tècniques específiques d’aquest lloc de treball. Així mateix, la formació teòrica es complementa amb un total de 115 hores de pràctiques no laborals que es duran a terme als diferents centres de treball que l’empresa Eroski té a Menorca.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip