En un missatge de la seva directora general, Bridget Tighe, llança una crida a la comunitat internacional En el seu tradicional missatge amb motiu del Dia Internacional de Solidaritat amb …

Dia de Solidaritat amb el Poble Palestí: Càritas Jerusalem insta a «Posar fi a una situació cada vegada més greu»


En un missatge de la seva directora general, Bridget Tighe, llança una crida a la comunitat internacional

En el seu tradicional missatge amb motiu del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, que se celebra el 29 de novembre, Càritas Jerusalem llança una crida a la comunitat internacional “perquè intervingui i posi fi a aquesta situació actual cada vegada més greu i que només genera més violència”.

Aquest és el text del missatge.

Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, 29 de novembre 2019

Estimats amics i col·laboradors,

Ha transcorregut un altre any i el poble de Palestina continua vivint sota l’ocupació, sofrint la injustícia que suposen les confiscacions de terres, l’expansió dels assentaments, l’empresonament de menors, les demolicions de cases i diverses violacions similars dels seus drets humans bàsics.

L’equip de Càritas Jerusalem, al costat dels seus col·laboradors, continuem desenvolupant la nostra missió de treball pastoral i humanitari per a servir als més necessitats a Jerusalem oriental, Cisjordània i la Franja de Gaza. Atenem els ferits, alimentem als famolencs, proporcionem tractament psicològic als nens traumatitzats per la guerra, però no podem eliminar el dolor causat per la pèrdua de cases i terres, de dignitat i d’oportunitats, que, lluny de disminuir amb el pas del temps, va en augment amb les noves generacions de joves palestins privats de futur.

Per això, apel·lem a la comunitat internacional perquè intervingui i posi fi a aquesta situació actual cada vegada més greu i que només genera més violència.

En aquest Dia Internacional de Solidaritat, elevem les nostres oracions perquè Déu concedeixi saviesa i valor moral als líders del món perquè prenguin decisions basades en la justícia que posin fi a l’ocupació a fi que els nostres dos pobles puguin viure junts en justícia i pau.

Bridget Tighe, directora general de Càritas Jerusalem


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip