Didasko, empresa menorquina dedicada a la llibreria, papereria i material d’oficina, ha fet lliurament a Càritas una donació de material escolar per valor de 150 €. Vicente Cajuso, propietari de Didasko, …

Didasko, fa una donació de material escolar als programes d’infància de Càritas


Didasko, empresa menorquina dedicada a la llibreria, papereria i material d’oficina, ha fet lliurament a Càritas una donació de material escolar per valor de 150 €.

Vicente Cajuso, propietari de Didasko, ha fet lliurament del material a Gabriel Pons, director de Càritas Menorca. El material rebut es destinarà als projectes d’infància de Càritas Diocesana i als programes de reforç escolar que es realitzen des de les parròquies de l’illa.

Aquesta col·laboració és molt necessària per a poder acompanyar la formació i desenvolupament dels nens i nenes que participen en els projectes d’infància de Càritas.

Des de Didasko neix també la iniciativa “Paper Solidari”, que en aquesta ocasió donarà suport als programes socials de l’entitat, destinant el 2% de les vendes de paper, que es realitzin durant el pròxim mes.

Des de Càritas volem agrair a Didasko el seu compromís una vegada més, ja que fa unes setmanes ja va col·laborar amb el programa de formació i ocupació, que realitzem en Mestral, de nou gràcies, Vicente per la teva solidaritat.

#EmpresasConCorazón


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip