Amenitzada la jornada amb la música de Joana Pons es va passar un dia molt especial, en el qual els nostres majors, voluntaris i l’equip van compartir temps, el més …

Els voluntaris i voluntàries de l’equip de la Residència d’Ancians de Maó, van celebrar al costat dels residents el final de curs


Amenitzada la jornada amb la música de Joana Pons es va passar un dia molt especial, en el qual els nostres majors, voluntaris i l’equip van compartir temps, el més valorat aquests dies.

L’equip de voluntaris de Càritas Menorca, porta ja molts anys acompanyant als residents de la Residència d’Ancians de Maó, amb ells passen temps, parlen, comparteixen, juguen i duen a terme diverses activitats durant l’any.

Participen en totes les festes que se celebren en el centre al llarg d’any: Nadal, Any Nou, Reis, Carnestoltes, Festa de la Primavera, Sant Jordi, La Festa dels 90 i més, la Fogata de Sant Joan, inclosa també aquesta Festa de Fi de curs.

Càritas aposta per promoure una societat més solidària i pròxima als nostres majors, que ens aporten sòlids valors i tota la seva experiència de vida.

Des de Càritas volem agrair a tots aquells que dediquen el seu temps, mans i cor als nostres majors, perquè tinguin la possibilitat de relacionar-se en un entorn comunitari, aquells que es preocupen per la seva situació i els presten el seu suport, que adquireixen un paper actiu en la seva cura, que són complement als recursos ja disponibles i creen espais per a un envelliment actiu.

GRÀCIES


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip