La campanya està destinada a recaptar doblers que Càritas Diocesana de Menorca utilitzarà per poder ajudar a persones sense recursos a fer front a les necessitats més bàsiques, com habitatge, …

Eroski ha presentat la campanya “Cada gest compta”, a benefici de Càritas Diocesana de Menorca


La campanya està destinada a recaptar doblers que Càritas Diocesana de Menorca utilitzarà per poder ajudar a persones sense recursos a fer front a les necessitats més bàsiques, com habitatge, aliments i articles de primera necessitat.

Aquesta iniciativa, en la que participen Càritas Diocesana de Menorca i Eroski, consisteix a oferir als clients dels supermercats una polsera amb el missatge “Cada gest compta” a canvi d’un donatiu d’1 euro.

Es posaran a disposició dels clients d’Eroski a Menorca un total de 3.000 polseres, que podran endur-se’n a canvi d’un donatiu d’1 euro per unitat.

A l’acte han participat Manolo Rodríguez de l’equip de vendes regional d’Eroski i el director de Càritas, Gabriel Pons, des de Càritas agraïm aquesta iniciativa que es posa en marxa, i que col·laborarà amb els serveis de la nostra entitat per acompanyar en la situació tan complicada que viuen moltes famílies.

#GRÀCIES


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip