Esther Romero Lainez, nova coordinadora de Càritas Regional de Balears i representant de Balears davant el Consell General de Càritas Espanyola durant tres anys. La directora de Càritas Diocesana de …

Esther Romero, nova coordinadora de Càritas Regional de Balears


Esther Romero Lainez, nova coordinadora de Càritas Regional de Balears i representant de Balears davant el Consell General de Càritas Espanyola durant tres anys.

La directora de Càritas Diocesana de Mallorca assumeix la coordinació de l’equip regional i relleva a Guillem Ferrer Monjo, la designació ha estat aprovada pels equips directius de les Càritas diocesanes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera en la reunió que han celebrat aquest dilluns a Menorca.

Aquesta trobada ha tingut com a eix principal la reflexió sobre l’habitatge, i com atendre aquesta situació social a les illes, l’impuls a un habitatge digne i de quines iniciatives poden millorar l’atenció a les persones en situació de sensellarisme.

Després de tres anys en què Guillem Ferrer, ha mantingut el lloc de coordinador, la directora de Mallorca assumeix el càrrec des d’aquest 2022 i fins a 2025. Des de la Regional, agrair la dedicació i entrega del secretari general de Menorca, durant aquest temps, complicat per la pandèmia, i el seu treball per mantenir aquest punt de trobada entre els equips de les Càritas insulars. I donar la benvinguda a Esther Romero a aquest nou repte, donant-li tots els ànims, en aquesta tasca d’animació d’un espai comú de treball compartit, perquè cada vegada sigui més ric i un reforç per a les nostres Càritas en l’acompanyament a les persones més vulnerables.

Foto: En la jornada han participat Miquel Angel Riera i Pep Toni Guardiola delegats de les Càritas de Mallorca i Eivissa, Esther Romero i Joan Torres, directora i director de les mateixes, el secretari general de Menorca Guillem Ferrer, el director de Menorca Gabriel Pons i han mantingut una trobada amb els coordinadors i coordinadores dels programes de Càritas Menorca, Mar Pons, Antoni Aguiló, Fel Enrich i Júlia Marquès.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip