Al llarg d’aquest estiu s’ha realitzat el tercer Estiu Solidari de Càritas Menorca Els joves participants durant les primeres setmanes de l’estiu han visitat els projectes de Càritas Menorca a …

Estiu Solidari 2019


Al llarg d’aquest estiu s’ha realitzat el tercer Estiu Solidari de Càritas Menorca

Els joves participants durant les primeres setmanes de l’estiu han visitat els projectes de Càritas Menorca a Maó i Ciutadella, i han pogut desenvolupar experiències de voluntariat en diferents llocs i amb diversos col·lectius, persones majors, serveis d’aliments en les parròquies, projectes d’economia solidària i cooperació internacional. En boca de tots ells ha estat una bona experiència.

Els joves han viscut aquests dies que els han canviat la percepció que tenien de la realitat, han pogut viure-la en primera persona i treure les seves conclusions, ja sigui en l’acompanyament a les persones aquí a la nostra illa o en projectes internacionals, tots es porten la motxilla plena de vivències i ganes de continuar amb el seu compromís social.

Per a acomiadar l’estiu van participar en una convivència en S’Aranjassa en el Barranc d’Algendar, on a més d’amb companys d’aquest any també van estar abrigallats per veterans d’Estius Solidaris anteriors i per Mons. Francesc Conesa, bisbe de Menorca i Gabriel Pons, director de Càritas.

Ha estat un estiu molt especial i estem desitjant que arribi el pròxim, gràcies a tots pel vostre compromís, sensibilitat i energia.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip