Espectacle musical per a tota la família en el Recinte Firal de Maó el dissabte 27 de gener. El dissabte dia 27 de gener, a partir de les 19.00 hores, …

Festival solidari Comerç de Menorca a favor de Càritas MenorcaEspectacle musical per a tota la família en el Recinte Firal de Maó el dissabte 27 de gener.

El dissabte dia 27 de gener, a partir de les 19.00 hores, en el Recinte Firal de Menorca (c/ Alqueria Cremada, s/n de Maó) tindrà lloc el primer Festival solidari Comerç de Menorca.

Patrocinat per l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME) comptarà amb una representació del musical ‘Mamma Mia! Sing Along!’ a càrrec de la CIA Musikbox amb la col·laboració de l’Escola de dansa Ute Dahl, i després la amenització musical de Dj Chicha. Esdeveniment familiar presentat per Teatre de Xoc, amb moltes sorpreses i sortejos per a tots els públics.Un dissabte solidari que en aquesta primera edició la recaptació resultant de les entrades anirà a favor de Càritas Diocesana de Menorca. Entitat de caràcter social que realitza des de fa anys una reconeguda labor d’atenció a les persones més vulnerables de Menorca, a través de diversos serveis i projectes d’inserció sociolaboral, acció de voluntariat i acompanyament, campanyes de sensibilització i cooperació,…

La venda d’entrades anticipades es realitza en línia a través de Codetickets i físicament en Sime Musicasa (plaça Miranda, 16) i Didasko (c/ Binimaimut,3 – Poima) de Maó, i les oficines de PIME Menorca a Ciutadella (C/ Comerciants, 9) i Maó (C/ Curniola, 17). Preu de l’entrada anticipada 10 euros, en taquilla el mateix dia de l’espectacle 12 euros, fins a esgotar aforament.

A més d’acudir al Festival solidari Comerç de Menorca també pot contribuir-se aportant directament a Càritas Menorca a través de la Fila 0 mitjançant transferència o Bizum 00074.Aquest festival solidari s’inclou dins del pla d’actuacions i activitats de ASCOME, com una nova iniciativa de responsabilitat social empresarial (RSE) del comerç de Menorca www.comerciomenorca.es, dins del seu propòsit de continuar subratllant a l’opinió pública la importància de comprar a través d’empreses menorquines l’aportació econòmica de les quals i social es reinverteix íntegrament a l’illa.

Per a la seva organització i muntatge es disposa de els serveis de Tararó i Eventson, i també la col·laboració del IDI, Consell Insular de Menorca, Ajuntament de Maó, Musikbox, Dj Chicha i PIME Menorca.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip