Els hotels Audax i Carles  d’ARTIEM inicien el seu merescut descans, durant tot l’estiu han col·laborat amb els projectes de Càritas en la promoció del Comerç Just i amb berenars …

Fi de temporada solidariEls hotels Audax i Carles  d’ARTIEM inicien el seu merescut descans, durant tot l’estiu han col·laborat amb els projectes de Càritas en la promoció del Comerç Just i amb berenars  solidaris, a favor dels programes d’infància, agricultura ecològica i acció social.

També ha participat l’Hotel Capri on totes aquestes accions continuen durant l’hivern, des de Càritas i els nostres projectes volem agrair a ARTIEM, que forma part de la nostra família d’Empreses amb Cor, la seva col·laboració, suport, afectuós tracte, i solidaritat.

Gràcies a tots els empleats que s’han bolcat en què tot sortís a la perfecció i han sensibilitzat i difós els projectes, als clients que han mostrat la seva solidaritat amb els més fràgils del nostre entorn.

L’equip d’ARTIEM i el de Càritas continuen treballant braç a braç per a realitzar accions significatives, que ajuden a millorar la vida de moltes persones.

Gabriela Aliaga Eberle, directora de P&B (Persones i Benestar) i Sonia Riera Sans col·laboradora en ARTIEM Capri

Programa Empreses amb Cor de Càritas Menorca.


GRÀCIES!

Notícia (març 2019) ARTIEM col·labora amb el programa “Empreses amb Cor” de Càritas Menorca


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip