Sota el lema “Ajuda’ns a ajudar. Cada gest compte”, participen en vídeo a favor de la resposta de Càritas a la pandèmia. Un grup de reconeguts líders socials de diferents …

Líders socials demanen suport a la resposta de Càritas davant el coronavirus


Sota el lema “Ajuda’ns a ajudar. Cada gest compte”, participen en vídeo a favor de la resposta de Càritas a la pandèmia.

Un grup de reconeguts líders socials de diferents àmbits de la vida pública espanyola participen en una iniciativa solidària de suport les accions que Càritas ha posat en marxa en tot el país per a atendre les necessitats més urgents de les persones i famílies més vulnerables davant l’impacte del coronavirus.

Els noms dels participants en aquesta iniciativa solidària són Ainhoa Arteta, Santiago Cañizares, Vicente Del Bosque, Ángel Expósito, Anne Igartiburu, Silvia Jato, Marta Jaumandreu, Josetxo (Masterchef Júnior), Cisco García, Diego García, Laura (El Sueño de Vicky), Carlos Latre, Toni Nadal, Javi Nieves, Sonsoles Ónega, Fran Rivera, Inma Shara, Carlos Sobera i Irene Villa.

Dins d’un vídeo de 90 segons de durada, que es difon avui mateix dins d’una acció viral en xarxes socials impulsada per la Fundació Universitària Sant Pau CEU, aquests líders llancen, sota el lema “Ajuda’ns a ajudar. Cada gest compta”, una invitació a donar suport al treball de Càritas davant aquesta pandèmia.

Aquest suport se suma a la llarga llesta de col·laboracions privades de tot signe que en les últimes setmanes estan sent canalitzades a través de la Confederació Càritas a Espanya per a donar suport a les accions de resposta a les necessitats més urgents de milers de persones i famílies vulnerables davant el coronavirus. Una admirable operació de solidaritat que és possible gràcies al compromís que duen a terme 85.000 voluntaris a través d’una xarxa de 70 Càritas Diocesanes repartides per tot el país.

#CadaGestoCuenta


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip