Nous cursos de formació 2017 de Càritas Menorca Càritas Diocesana de Menorca organitza dos cursos de Cambrera de pisos, un a Maó i l’altra a Ciutadella, en col•laboració amb la …

Nous cursos de formació amb la col·laboració de Set Hotels


Nous cursos de formació 2017 de Càritas Menorca

Càritas Diocesana de Menorca organitza dos cursos de Cambrera de pisos, un a Maó i l’altra a Ciutadella, en col•laboració amb la cadena hotelera Sethotels. Aquesta formació està adaptada a persones amb poca formació i amb dificultats per accedir a altres tipus de formació reglada, per proporcionar-lis una capacitació que aporti les bases per adquirir els coneixements necessaris per realitzar la feina de cambrera de pisos d’hotel. El curs pretén formar a les alumnes i facilitar-lis l’accés al mercat laboral en el sector turístic.

Els dos cursos van començar el dia 27 de febrer a Ciutadella i dia 2 de març a Maó, als hotels Port Ciutadella, Port Mahón i Agamenón d’Es Castell, amb una durada de dos mesos. La formació és eminentment pràctica i és el propi personal de l’hotel el que s’encarrega d’impartir la formació específica. Són 14 alumnes les que podran beneficiar-se d’aquesta formació en el lloc de feina, que s’ha temporalitzat abans de l’estiu amb la previsió de facilitar que les alumnes puguin accedir a ofertes laborals ja a l’inici de temporada.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip