QUÈ ÉS EL CONSORCI? El Consorci Mestral-GOB, en un grup de treball format per Càritas Diocesana de Menorca i el GOB Menorca, per treballar temes comuns de sensibilització i educació …

Consorci Mestral – GOB


QUÈ ÉS EL CONSORCI?

El Consorci Mestral-GOB, en un grup de treball format per Càritas Diocesana de Menorca i el GOB Menorca, per treballar temes comuns de sensibilització i educació ambiental.

PROJECTES DEL CONSORCI MESTRAL – GOB

CONCURS DE FOTOGRAFIA FAMILIAR SOBRE LA GESTIÓ DE RESIDUS DOMÈSTICS «SUPERHEROIS DEL PLANETA, 2A EDICIÓ»

Ets una persona conscient dels problemes que generen els residus en el medi ambient? Que intentes posar el teu granet d’arena en la cura del planeta? Doncs ets la persona que cercam. Tu ets candidat a ser un dels nostres «superherois del planeta».


Enguany, el Consorci Mestral-GOB, convoca la segona edició del concurs familiar «Superherois del planeta», que serà en la modalitat de fotografia amateur.

Només has de presentar-te al concurs que convoca el Consorci Mestral-GOB, amb l’objectiu d’identificar i visibilitzar bones pràctiques en la gestió dels residus domèstics de les llars menorquines. Aquest consisteix en la realització d’una fotografia on es mostrin bons hàbits familiars que fomentin la reducció de residus, la reutilització o el separar per reciclar. Les fotografies hauran d’estar ideades i realitzades pels fillets d’entre 6 i 12 anys amb l’ajuda de la seva família, i la data límit per a la presentació d’aquestes és el 23 de maig.

Els premis són experiències de les que podran gaudir els més petits, com una excursió familiar en kayac (1er premi), un passeig familiar a cavall pel Camí de Cavalls (2on premi) o una experiència d’escalada en rocòdrom (3er premi).

En aquest tríptic trobaràs las bases del concurs detallades.

Aquí, l’espot del concurs.

Participa del concurs de fotografia familiar «Superherois del planeta, 2a edició» i mostra’ns què fas tu a casaper ajudar a no embrutar aquest planeta!

Aquest projecte es duu a terme amb el finançament de Caixa Colonya i la col·laboració de Rutas Ecuestres Camí de Cavalls.

 

24 DE NOVEMBRE 2017 AQUÍ VIDEOS GUANYADORS: https://caritasmenorca.org/videos-guanyadors-del-concurs-superherois-del-planeta/

  • CONCURS DE VÍDEO FAMILIAR  “SUPERHEROIS DEL PLANETA”

Si ets dels que penses que no té sentit produir tant de residus, no reutilitzar les coses i no reciclar tot el que puguem… tu ets un superheroi del planeta!

Participa del concurs de vídeos familiar «Superherois del planeta» i mostra’ns què fas tu a casa per ajudar a no embrutar aquest planeta!

Podràs guanyar una excursió a cavall amb la teva família, un mes de classes gratis de circ o una experiència d’escalada durant dos mesos! No ho dubtis, ajudar el planeta té premi!

Poden participar-hi tots els escolars que estiguin cursant primària de Menorca.

Consulta les bases del concurs en el díptic del concurs.

Mira el nostre vídeo promocional!

Aquest projecte és possible gràcies l’ajuda de Caixa Colonya i la col·laboració de Rutas Ecuestres Camí de Cavalls.

 

  • BON PROFIT

El Consorci Mestral-GOB, format per Càritas i GOB Menorca, va iniciar fa uns anys el projecte “Bon Profit, educam menjant”, que cerca fomentar un consum més saludable, sostenible i responsable dins la comunitat educativa.

Aquest projecte, ha treballat en diferents línies enfocades a la sensibilització dels infants, els mestres i famílies, així com als equips de cuina dels centres educatius.

En concret, s’han dut a terme diverses accions, tals com a formacions de cuina de proximitat i ecològica per a cuineres de menjadors escolars, excursions a diferents finques ecològiques, tallers educatius en família a varis centres educatius, introducció de productes ecològics als menjadors escolars, recursos educatius pels centres, una exposició, etc.

El consum responsable d’aliments als centres educatius, que passa pel retorn als productes locals, de temporada, produïts de manera sostenible i amb unes condicions de treball dignes, té una gran implicació sobre el territori: determina la salut dels infants, els recursos naturals, el nostre paisatge, l’economia i la nostra cultura.

 

 


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip