Sasga Group, format per les empreses Nautic Center Menorca, Marina Menorca, Nautic Fun i Albatros Gestión, Sa Cooperativa del Camp i Càritas Diocesana de Menorca han signat un conveni de …

Sasga Group i Sa Cooperativa del Camp col•laboren amb el programa “Empreses amb Cor” de Càritas Menorca


Sasga Group, format per les empreses Nautic Center Menorca, Marina Menorca, Nautic Fun i Albatros Gestión, Sa Cooperativa del Camp i Càritas Diocesana de Menorca han signat un conveni de col·laboració a través del qual l’empresa menorquina donarà suport als serveis d’aliments de l’entitat amb la compra de producte fresc i de producció local.

Basilio, José Luis i Juan Francisco Sastre Gardés, representants de Sasga Group, Antonia Bosch Taltavull, representant de Sa Cooperativa del Camp i Gabriel Pons Olives, director de Càritas, han estat els encarregats de rubricar l’acord.

Amb aquest acord, que s’emmarca dins del programa Empreses amb Cor de Càritas i sorgeix del desig de Sasga Group de col·laborar en la resposta que Càritas Diocesana de Menorca està oferint per a pal·liar els efectes de la crisi que afecta el nostre país i en concret a cobrir les necessitats alimentàries d’aquelles famílies que no tenen recursos suficients.


Les tres parts decideixen donar suport al moviment “Menorquí Km0” que aposta pel producte local, la promoció de les productores i productors menorquins, a través del treball conjunt, la solidaritat, i el compromís amb Menorca i la sostenibilitat.


Gràcies a aquest acord, des dels serveis d’aliments de Càritas podran completar amb producte fresc i local, les cistelles que es lliuren a les famílies que acompanya l’entitat social, Sa Cooperativa del Camp serà l’encarregada de proveir en coordinació amb Càritas i fer efectiva la donació.


Sasga Group, empresa familiar menorquina amb 60 anys de trajectòria, es compromet a fer aportacions mensuals per a la compra d’aliments locals i frescos, a través de Sa Cooperativa del Camp, des de juny 2020 a desembre 2021, fent extensiva la seva col·laboració durant els pròxims dinou mesos.


Des de Càritas volem agrair a la direcció i tot l’equip de Sasga Group i a Sa Cooperativa del Camp, per la seva implicació i entusiasme amb el Programa “Empreses amb Cor” que té per objectiu conscienciar a les empreses de la necessitat de col·laborar per a donar oportunitats a les persones amb menys recursos. Aquest programa promou accions de Responsabilitat Social Empresarial en les empreses compromeses amb el desenvolupament del benestar social, i amb les quals compartim els valors de servei i amor pels més necessitats.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip