Per Nadal, traiem a la llum la nostra capacitat de brillar amb generositat per als altres a través d’una mirada, un somriure, un gest senzill i solidari amb el qual …

Som oportunitat. Som esperança


Per Nadal, traiem a la llum la nostra capacitat de brillar amb generositat per als altres a través d’una mirada, un somriure, un gest senzill i solidari amb el qual expressem que altres persones, altres realitats i esdeveniments que ocorren a prop i lluny de la nostra vida, ens importen de veritat.

Un Nadal amb un nou propòsit

Tenim una nova oportunitat per a no deixar-nos encegar per les llums de l’aparença i de la superficialitat, Tenim l’oportunitat de veure millor la realitat, enfocar la mirada i portar l’esperança als qui més ens necessiten.

Enfoca la mirada i obre el cor

Posa’t les ulleres adequades per a corregir la teva manera de mirar i de situar-te davant el que està passant voltant.

Contempla el món amb els ulls de Déu

És la mirada nova de Jesús al món des de la bondat i la tendresa de Déu la que fa veure la nostra humanitat fràgil i trencadissa, necessitada de ser sostinguda.

Converteix la mirada en acció

Totes les persones tenim molt a veure en les oportunitats que unes altres poden tenir. El que el teu facis o deixis de fer, la qual cosa puguis aportar pot donar vida, alleujar la solitud, sanar l’ànima, fer que uns altres i altres sentin que la vida brolla nova en elles.Logotip
Logotip
Logotip
Logotip