Aquesta setmana hem tingut el goig d’acollir als nostres companys de Càritas Mallorca i Eivissa, per a la trobada regional de Balears a Menorca. Dimarts, després d’una visita a la …

Trobada regional de las Càritas de Balears a Menorca


Aquesta setmana hem tingut el goig d’acollir als nostres companys de Càritas Mallorca i Eivissa, per a la trobada regional de Balears a Menorca.

Dimarts, després d’una visita a la Seu de Calàbria i de celebrar una reunió de treball, van conèixer la nostra nova botiga solidària Mestral i l’espai S’Altra Senalla de Comerç Just, situats al Carrer Bastió de Maó.

Dimecres van visitar els projectes del taller ocupacional Mestral, la planta de tractament de residus voluminosos TIV Menorca i el projecte d’agricultura ecològica Arbres d’Algendar, on varem tancar la trobada amb un dinar de germanor.

Aquesta, a més d’una jornada de treball, és una ocasió de convivència on compartir experiències, coneixements i inquietuds que ens ajuden a plantejar reptes i perspectives de futur que ajuden a consolidar el que per nosaltres és el més important: l’acompanyament a les persones en especial situació de vulnerabilitat.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip