Un any més, Set Hotels col·labora amb Càritas Menorca, amb la recaptació de la iniciativa de Nadal “Un euro per cada cobert”. Natalia Sola, en representació de Set Hotels ha …

Un euro per cada cobert, donatiu de Set Hotels a Càritas Menorca


Un any més, Set Hotels col·labora amb Càritas Menorca, amb la recaptació de la iniciativa de Nadal “Un euro per cada cobert”.

Natalia Sola, en representació de Set Hotels ha fet entrega al Director de Càritas Menorca, Gabriel Pons Olives,  la donació econòmica de 408 euros, recaptació de la seva campanya de Nadal.

Durant les festes nadalenques l’empresa hotelera per col·labora amb els projectes de Càritas Menorca, destina un euro de cada menú  bufet venut a favor de l’entitat social. Aquesta contribució ha estat possible gràcies a la solidaritat de les persones que han celebrat dinars i sopars durant aquesta festivitat a l’Hotel Port Maó. 

El donatiu es destina a aportar productes de primera necessitat i ajudes econòmiques d’urgència a les persones que més ho necessiten.

Gabriel Olives, ha agraït el gest i la iniciativa; aquesta donació i mostra de solidaritat ens ajudarà a seguir amb la nostra labor d’acompanyament a les persones, Set Hotels pertany al grup d’empreses solidàries de Menorca, que amb el seu suport promouen la solidaritat, la justícia, el respecte a la dignitat i la igualtat.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip