Amb el suport de la Conselleria de Família i Serveis Socials del Govern Balear a càrrec de l’assignació del 0,7% de l’IRPF, Càritas Menorca adquireix el primer vehicle 100% elèctric …

100% elèctric


Amb el suport de la Conselleria de Família i Serveis Socials del Govern Balear a càrrec de l’assignació del 0,7% de l’IRPF, Càritas Menorca adquireix el primer vehicle 100% elèctric de la seva flota.

Aquest nou vehicle facilitarà la neutralitat d’emissions contaminants i permetrà el trasllat de persones participants dels nostres projectes, que tenen, com a objectiu la formació de persones en situació de desocupació, per al desenvolupament de les seves competències socials i professionals a través dels programes gestionats per l’empresa d’inserció Mestral Inserció i Medi Ambient.

Des del projecte Mestral fem un pas significatiu cap a un futur més sostenible en adquirir el nostre primer vehicle elèctric, ferms en el nostre compromís per una mobilitat més neta i la reducció de la nostra petjada de carboni.

Ens unim a la revolució elèctrica, contribuint a la preservació del medi ambient i un estil de vida més verd, emocionats d’explorar aquest viatge cap a una mobilitat més sostenible.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip