Aquests dies dues empreses menorquines han renovat el conveni com a “Empreses amb Cor” programa de responsabilitat social de Càritas, reafirmant el seu compromís amb la responsabilitat social i l’impacte …

San Crispin i Casas en Menorca renoven el seu compromís amb Càritas


Aquests dies dues empreses menorquines han renovat el conveni com a “Empreses amb Cor” programa de responsabilitat social de Càritas, reafirmant el seu compromís amb la responsabilitat social i l’impacte positiu en la societat.

Empreses amb cor és una iniciativa que promou accions de responsabilitat d’empreses i entitats que es comprometen amb el desenvolupament del benestar social i amb les quals compartim valors de solidaritat, justícia, respecte i igualtat.

La renovada aliança entre La Cooperativa San Crispin i Càritas es tradueix per part de la cooperativa en beneficis en l’accés a la compra d’aliments, el suport al programa de comerç just i la col·laboració amb el nou projecte Escola de Restauració Ca n’Aguedet.

Casas en Menorca, manté el seu suport als programes de formació de l’entitat, amb els quals ve col·laborant des de fa ja diversos anys, que a més d’acompanyar a les persones són importants eines de promoció d’ocupació.

Des de Càritas Menorca volem agrair aquesta valuosa i generosa col·laboració, clara mostra del gran compromís del teixit empresarial de l’illa, aquest suport és fonamental per a continuar donant resposta i acompanyant a nombroses famílies i persones en situació vulnerable.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip