GRÀCIES. Gràcies a totes les persones voluntàries de Càritas. Gràcies perquè el vostre compromís ha millorat el món. Gràcies per les vostres hores fetes sense mesura. Pel restat a tantes …

Gràcies a totes les persones voluntàries de Càritas. Gràcies perquè el vostre compromís ha millorat el món.


GRÀCIES.

Gràcies a totes les persones voluntàries de Càritas. Gràcies perquè el vostre compromís ha millorat el món.

Gràcies per les vostres hores fetes sense mesura. Pel restat a tantes altres possibilitats en les vostres vides. Pels cansaments que no compten quan es tracta de fer alguna cosa pels altres. Gràcies.

Gràcies pels vostres somriures que alegren el dia, per les vostres mirades netes que obren cors, per les vostres paraules de consol que acaricia el nadó que cada persona porta dins, per les vostres mans esteses que salven foscors. Gràcies.

Gràcies per treure-li importància als vostres propis dolors, per atorgar als altres els llocs d’honor en el banquet de la vostra existència, gràcies pels vostres errors que us fan humans, pels vostres encerts que us fan divins, per les vostres abraçades que us fan germans. Gràcies.

Gràcies per les llàgrimes vessades en la trobada amb històries que us commocionen, per la sensibilitat a flor de pell que es fa compassió davant tant patiment injust, per deixar que us afectin les cares, els noms, les vides de tants fràgils o descartats. Gràcies.

Gràcies per estar sempre present en els bons o mals moments . Per fer coses que són bogeries als ulls de molts, per haver après el bonic llenguatge de l’amor que es converteix en lliurament, sacrifici, do, gratuïtat … Gràcies per fer-vos pobres instruments en mans del Creador i de la seva Església. Gràcies.

I, gràcies per ser portadors de miracles, àngels de la guarda, contenidors de misèries dels altres, part d’allò essencial que és invisible als ulls. Gràcies.

Gràcies per ser multiplicadors de tendresa, artistes del temps lliure, herois anònims de batalles sempre perdudes sempre guanyades, tendal i piquetes de l’hospital de campanya, brisa d’Elías que refresca els rostres, altaveus que criden silencis injustos, margarides que només tenen pètals del “sí” a l’altre. Gràcies.

Gràcies per ser aprenents perpetus del “fer” i del “magníficat” de Maria, artesans de nius on reposa l’Esperit, missatgers de la Bona Nova de Jesús, prolongacions del mantell de misericòrdia del Bon Pare Déu, constructors del seu Regne.

Gràcies per que el vostre compromís millora el món.
I en vosaltres, Gràcies a Déu, qui us sosté.

GRÀCIES. I AL•LELUIA.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip