PRESENTACIÓ MEMÒRIA 2018 DE CÀRITAS DIOCESANA DE MENORCA  Menorca, 20 de juny 2019. Benvolguts amics i amigues de Càritas. Coincidint amb la festivitat del Corpus Christi, Dia de la Caritat, …

Memòria Càritas 2018


PRESENTACIÓ MEMÒRIA 2018 DE CÀRITAS DIOCESANA DE MENORCA

 Menorca, 20 de juny 2019.

Benvolguts amics i amigues de Càritas.

Coincidint amb la festivitat del Corpus Christi, Dia de la Caritat, Càritas Menorca presenta la Memòria de les actuacions del darrer any, en aquest document que et fem arribar i del qual et fem partícip, trobaràs el conjunt d’activitats, projectes i acompanyaments realitzats amb person es i famílies amb les quals hem compartit camí i esperança durant aquests últims mesos.

El lema de la nostra campanya institucional “El teu compromís millora el món”, ens convida a viure d’una forma compromesa, al fet que el compromís es converteixi en un estil de vida i en un eix vertebrador de les nostres reflexions per a poder respondre millor als reptes que ens planteja l’acció caritativa i social que com a Església duem a terme.

Afrontar les realitats socials que ens trobem en el nostre camí no seria possible sense el treball i compromís de voluntaris, treballadors, socis, donants i col·laboradors, amb els quals, com el títol de la nostra memòria diu, “Compartim el viatge”.

Gràcies de tot cor.  




Logotip
Logotip
Logotip
Logotip