El Dia de la Caritat, partim i compartim el pa en comunitat, i responem a la proposta de vida que ens fa Déu per viure com a germans. Viure la …

Dia de la Caritat


El Dia de la Caritat, partim i compartim el pa en comunitat, i responem a la proposta de vida que ens fa Déu per viure com a germans.

Viure la caritat és saber-se estimat per Déu, reflectir-lo als altres i
percebre’l en la Creació i en les persones més pobres i vulnerables.

És deixar-se tocar per la seva realitat i respondre a la invitació que ens fa Jesús avui: “Doneu-los menjar vosaltres mateixos”

Posa en marxa el teu compromís per millorar el món

Obre la porta
Als crits impotents de les persones migrants que aquest estiu arribaran a les nostres costes, al silenci dels qui viuen ofegats en la solitud, als qui han estat desnonats de les seves llars.
“Mira, soc a la porta i truco” (Ap 3,20).
¿Obriràs o passaràs de llarg?

Surt a l ’encontre
Pren la iniciativa i entra en la dinàmica de fer passar pel cor les coses de la vida.
Surt del teu món diminut per trobar el Déu que habita en cada ésser humà. En cada trobada faràs que comenci a brotar la fraternitat.

Dedica temps al silenci i a la pregària

No tingui s por No aixequis més murs ni fronteres. No deixis que la por arreli en el teu cor. Confia, creu en la bondat i en l’amor, i obre els braços per acollir els altres. La trobada amb altres persones t’omplirà de vida i de novetat.
No deixis que la por arreli en el teu cor. Confia, creu en la bondat i en l’amor, i obre els braços per acollir els altres. La trobada amb altres
persones t’omplirà de vida i de novetat. ¿T’hi atreveixes?

Practica la justícia i l’hospitalitat

Deixa’t tocar
“Només podem estimar el que coneixem, i conèixer el que estimem”. Deixa de banda els prejudicis i estereotips que t’has format sense cap coneixement.
¿T’atreveixes a donar una oportunitat a aquells a qui has posat alguna etiqueta?
Posa’t en marxa i camina en comunitat
“Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova a tota la humanitat”. No et pots quedar a la teva zona de confort. Vine i participa, no et quedis al marge, tu també formes part d’aquesta comunitat de creients i deixebles.
Sigues un signe de vida per als altres i obre horitzons d’esperança per millorar el món.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip