Aquest nadal sigues part del nostre compromís El Nadal és una ocasió per posar de manifest valors com el compromís, la solidaritat i la trobada amb els altres. És també …

Aquest nadal sigues part del nostre compromís


Aquest nadal sigues part del nostre compromís

El Nadal és una ocasió per posar de manifest valors com el compromís, la solidaritat i la trobada amb els altres.

És també un moment molt especial per donar les gràcies a totes les persones i institucions que, de diferents maneres, heu contribuït amb la missió de Càritas, que és estar al costat de les persones que sofreixen les conseqüències de la injustícia, la pobresa i l’exclusió.

El nostre compromís diari amb aquestes persones continua. Amb les famílies en risc d’exclusió, amb els majors que s’enfronten a la solitud i amb les persones en situació de desocupació o sense llar. Seguim treballant amb aquells que es veuen obligats a la migració forçosa o al tràfic de persones, i recolzant als nostres germans de Mèxic, Puerto Rico o la Banya d’Àfrica, les vides de la qual s’han vist truncades pels recents desastres naturals.

Per tots ells i perquè mereixen recuperar les seves vides, et proposem que la cultura de la trobada amb els més pobres estigui present en les nostres celebracions de Nadal i l’any que molt aviat comença.

Reiterem el nostre més profund i sincer agraïment per ser part del nostre compromís, i un desitgem un feliç Nadal i un pròsper any nou.

Per col·labora amb Càritas pots visitar:

Col·labora


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip