Segons l’Agència de l’ONU per als Refugiats, més de 2,3 milions de persones han fugit d’Ucraïna des de l’inici de les accions militars dutes a terme per Rússia el passat …

CÀRITAS MENORCA AMB UCRAÏNA


Segons l’Agència de l’ONU per als Refugiats, més de 2,3 milions de persones han fugit d’Ucraïna des de l’inici de les accions militars dutes a terme per Rússia el passat 24 de febrer.

Mentre assistim a la fugida desesperada de les persones, ens commou la resposta de Càritas Ucraïna a les quals s’han quedat dins del país, i la resposta de les Càritas dels països limítrofs, sempre posant a la persona en el centre.

“Càritas Menorca amb Ucraïna”

GRÀCIES. El nostre suport a Càritas Ucraïna i a les Càritas de països limítrofs és possible gràcies a la solidaritat de la societat, des de Menorca en els primers dies de campanya s’han recaptat més de 7.000 € que ja han estat enviats a la zona, Menorca torna a posar en relleu la seva gran generositat i el caràcter solidari de la seva ciutadania.

Aquesta campanya actualment no contempla canalitzar donacions en espècie cap a Ucraïna, ja que per la nostra experiència en actuacions d’emergència no resulta operatiu i a més es tracta d’una gestió inabordable per a les Càritas de la regió.

Actuacions a Menorca

Càritas Menorca s’ha posat a disposició de les persones que s’han organitzat davant l’arribada de desplaçats a la nostra illa per a col·laborar en la mesura del possible, des dels serveis d’acció social de l’entitat, per a poder pal·liar les necessitats d’emergència que puguin sorgir.

Des de Càritas Menorca i tota la diòcesi expressem el nostre ferm i incondicional suport als afectats pel conflicte. Continuarem advocant per una resolució pacífica i per a una major implicació en el suport a les persones més necessitades tant a Ucraïna com als països veïns.

“Que prevalgui el sentit comú, tornem al respecte del dret internacional”. Papa Francesc.

Per col·laborar. INDICANT “EMERGÈNCIA UCRAÏNA”

  • CaixaBank: ES70 2100 0055 51 0103680278
  • Colonya: ES05 2056 0012 2710 0338 1611
  • Bizum: 00074

O a la nostra web https://www.caritasmenorca.org/colabora/


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip