Trobada formativa de les Càritas Parroquials de Menorca. Aquest ha estat l’eix central de la trobada formativa del voluntariat de Càritas Menorca, que es va celebrar el passat dissabte al …

DRET A L’ALIMENTACIÓ A CÀRITAS Qüestió de dignitat, autonomia, inclusió i sostenibilitat.


Trobada formativa de les Càritas Parroquials de Menorca.

Aquest ha estat l’eix central de la trobada formativa del voluntariat de Càritas Menorca, que es va celebrar el passat dissabte al Centre Catequístic de Sant Miquel de Ciutadella.

Més de 40 persones entre representants dels equips de les Càritas parroquials i rectors de les parròquies han participat d’aquesta jornada de reflexió, després de la benvinguda per part del nou Administrador Diocesà, Gerard Villalonga i les intervencions del director i secretari general de l’entitat, hem comptat amb la participació de Maria Jesús Martínez Rupérez, de l’equip d’Inclusió i d’acompanyament a les Càritas Parroquials, dels Serveis Generals de la Confederació de Càritas Espanyola.

Amb l’acompanyament de na Maria Jesús, hem revisat la manera en la qual hem de fer les acollides i acompanyament des de la Càritas Parroquial, davant les situacions actuals de vulnerabilitat en les que es troben les famílies i persones que arriben a les nostres portes. Hem posat sobre la taula el nostre model d’atenció, per a poder fer una nova mirada, amb un canvi de model més digne, inclusiu i sostenible.

Gràcies a tots per participar, per la vostra feina i per SER Càritas.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip