Un any més la cadena hotelera menorquina Artiem ha fet lliurament a Càritas Menorca la recaptació del “Rastrillo Solidario” organitzat pels components de l’equip de l’hotel Capri. El director de …

Col·laboració d’Artiem amb Càritas Menorca


Un any més la cadena hotelera menorquina Artiem ha fet lliurament a Càritas Menorca la recaptació del “Rastrillo Solidario” organitzat pels components de l’equip de l’hotel Capri.

El director de l’hotel Xavier Homs ha fet entrega del donatiu a Biel Pons, Director de Càritas Menorca, al mateix hotel Capri de Maó.

L’activitat organitzada pels treballadors d’Artiem, ha comptat també amb la col·laboració de voluntaris de Càritas, clients de l’hotel i altres empreses menorquines.

El recaptat contribuirà a millorar la situació de moltes persones en situació de vulnerabilitat, a través, d’ajudes d’emergència.

Des de Càritas volem agrair aquesta iniciativa que“ens ajudarà a seguir amb la nostra feina d’acompanyament a les persones”, Artiem és una de les empreses menorquines que pertany des de fa anys al programa “Empreses amb Cor”, que amb el seu suport promouen la solidaritat amb les persones més fràgils de la nostra illa.

El nostre projecte S’Altra Senalla – Comerç Just, va estar convidat a participar en el “Rastrillo Solidario” a càrrec de la nostra voluntària Carla, moltes gràcies per comptar amb nosaltres.

 


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip