COMUNICAT TIV MENORCA 20 de juny de 2017 1. Càritas Diocesana de Menorca lamenta profundament l’incendi de la Planta de Tractament de Voluminosos (TIV Menorca) que posa en risc la …

Comunicat TIV Menorca


COMUNICAT TIV MENORCA
20 de juny de 2017

1. Càritas Diocesana de Menorca lamenta profundament l’incendi de la Planta de Tractament de Voluminosos (TIV Menorca) que posa en risc la continuïtat d’un projecte d’alt valor mediambiental i social que des de l’any 2007 venim realitzant com a servei a la societat menorquina, treballant per la reutilització i el reciclatge dels residus i donant oportunitats laborals a persones en situació d’exclusió social. Agraïm a Déu que no hi ha hagut que lamentar cap desgràcia personal i demanam disculpes a totes aquelles persones que s’hagin vist afectades per aquest dolorós incendi.

2. La direcció de Càritas Diocesana ha pres la decisió que, de moment, i fins que no s’esclareixin les causes de l’incendi, i es puguin prendre les decisions oportunes, la plantilla laboral del TIV esgoti el període de vacances que li correspon als treballadors. Així mateix comunica a la societat menorquina que també queda tallat el servei de la Planta per causes forçoses, a l’espera que el cossos de seguretat i el servei de Bombers de Menorca autoritzin a Càritas a tornar a entrar a la planta i es pugui avaluar l’abast de l’incendi.

3. Des de Càritas Diocesana de Menorca volem expressar el nostre sincer agraïment a les nombroses mostres de solidaritat rebudes des de la societat civil menorquina, a entitats, empreses i particulars que ens han fet arribar el seu estaló, i especialment a les autoritats locals, insulars i autonòmiques, i a tots els cossos de seguretat i als professionals que han participat i que encara participen en l’extinció de l’incendi.

Càritas Diocesana de Menorca


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip