CONCURS DE FOTOGRAFIA FAMILIAR «SUPERHEROIS DEL PLANETA!» El Consorci Mestral–GOB presenta la segona edició del concurs «Superherois del Planeta». Aquest any en modalitat de fotografia amateur amb l’objectiu d’identificar i …

CONCURS DE FOTOGRAFIA FAMILIAR «SUPERHEROIS DEL PLANETA!


CONCURS DE FOTOGRAFIA FAMILIAR «SUPERHEROIS DEL PLANETA!»

El Consorci MestralGOB presenta la segona edició del concurs «Superherois del Planeta». Aquest any en modalitat de fotografia amateur amb l’objectiu d’identificar i visibilitzar bones pràctiques en la gestió dels residus domèstics de les llars menorquines.

Si ets dels que no t’agrada veure fems per tot arreu, ni embrutar el planeta, que pensa que tots els objectes tenen una segona vida i que reciclen fins i tot el que els altres ni veuen… et cercam a tu, tu ets un  «Superherois del planeta!».

Envia’ns una fotografia on es mostrin els bons hàbits que porteu a terme a casa teva, amb la teva família. Hàbits que fomentin la reducció de residus o la reutilització o el separar per reciclar. Les fotografies hauran d’estar ideades i realitzades pels fillets d’entre 6 i 12 anys amb l’ajuda de la seva família, i la data límit per a la presentació d’aquestes és el 23 de maig.

Hi han tres categories a les que us podeu presentar:

– Categoria 1: Reducció

– Categoria 2: Reutilització

– Categoria 3: Reciclatge

Es poden presentar un màxim de dues fotografies per participant, a dues categories diferents.

Els guanyadors del concurs podran gaudir de diferents premis com són una excursió guiada familiar amb kayac per, una ruta amb cavall familiar o una experiència d’escalada en rocòdrom!

Aquí trobaràs les bases del concurs.

 

Aquest concurs és possible gràcies a la col·laboració de Caixa Colonya i  de Rutas Ecuestres Camí de Cavalls.

 


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip