El 6 d’agost, la Fundació Lithica Pedreres de s’Hostal i Joventuts Musicals de Ciutadella, en col·laboració amb el Moviment Coral Català, van celebrar el concert del Cor Jove Nacional de …

Donació de JJMM de Ciutadella i Líthica a Càritas Diocesana de Menorca


El 6 d’agost, la Fundació Lithica Pedreres de s’Hostal i Joventuts Musicals de Ciutadella, en col·laboració amb el Moviment Coral Català, van celebrar el concert del Cor Jove Nacional de Catalunya dins el mar del Festival Fosquets de Lithica. Per decisió de les dues entitats organitzadores, la recaptació per taquilla que es va fer d’aquest concert ha sigut a benefici de Càritas Diocesana de Menorca.

El 6 d’octubre, les presidentes d’ambdues entitats han fet entrega al delegat diocesà de Càritas el Sr. Guiem Ferrer Monjo, de la recaptació d’aquest concert que anirà destinada als projectes socials de l’organització diocesana.

Des de la Fundació Lithica Pedreres de s’Hostal i Joventuts Musicals de Ciutadella expressen ” la nostra alegria de poder fer aquesta donació, així com la gratitud a totes les persones que van assistir al concert i van col·laborar en aquesta causa”.

“Continuarem apostant per projectes conjunts on la Cultura sigui una eina per a la solidaritat, la cohesió social i l’acollida amorosa de qui més ho necessita.”

Des de Càritas volem agrair la solidaritat amb els nostres projectes i les persones que acompanyem, i la confiança dipositada en la nostra feina.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip