El grup Una Illa Pel Món de Ferreries i la Parròquia d’Es Migjorn han volgut col·laborar amb el projecte, Centre de Dia per la Cura de Majors, de Càritas Jerusalem …

Ferreries i Es Migjorn col·laboren amb un projecte de cooperació a Terra Santa


El grup Una Illa Pel Món de Ferreries i la Parròquia d’Es Migjorn han volgut col·laborar amb el projecte, Centre de Dia per la Cura de Majors, de Càritas Jerusalem a la ciutat de Ramallah – Betlem, en Terra Santa.

A través de l’equip de cooperació de Càritas Menorca que des de fa ja més de set anys col·labora al costat d’altres diocesanes d’Espanya, en l’equip confederal Iniciativa per la Pau, es farà arribar l’ajuda a aquest centre.

Des de 1990, Càritas Jerusalem gestiona aquest centre en la ciutat de Ramallah a Cisjordània. El Centre de Dia per la Cura de Majors proporciona suport físic i psicosocial a més de 85 ancians que estan en situació de vulnerabilitat o de solitud, les persones majors en Palestina representen el 4,5 per cent de la població total. Hi ha cent milions de persones majors a tot el món que viuen amb menys d’un dòlar al dia, i milers d’elles són palestines.

Aquest donatiu s’invertirà en la compra de medicaments per a malalts crònics del centre, el grup Iniciativa per la Pau va visitar l’abril passat els projectes en Terra Santa, dos membres de l’equip de Càritas Menorca van realitzar també aquesta visita, i van poder compartir una jornada amb els participants del centre, que malgrat les circumstàncies estan plens d’alegria i il·lusió.

El grup Una Illa pel Món, també ha volgut fer-los arribar uns detalls als usuaris del centre, que enviarem aviat.

Des de Càritas volem agrair aquesta aportació que ens ajuda a seguir amb el nostre treball en cooperació internacional, expressió de la universalitat de la caritat de la nostra Església. La solidaritat i el compartir que traspassen els límits geogràfics i s’estenen per altres continents amb la finalitat de donar suport als nostres germans i germanes que s’enfronten a situacions de vulnerabilitat.

Gràcies.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip