En data d’avui, 28 de setembre, el bisbe de Menorca, monsenyor Gerard Villalonga, ha fet públic el nomenament de Lorenzo Lafuente Mir, coronel de l’Exèrcit en la reserva, com a …

El bisbe de Menorca, monsenyor Gerard Villalonga ha designat el nomenament del nou director de Càritas diocesana de Menorca


En data d’avui, 28 de setembre, el bisbe de Menorca, monsenyor Gerard Villalonga, ha fet públic el nomenament de Lorenzo Lafuente Mir, coronel de l’Exèrcit en la reserva, com a nou director de Càritas Diocesana de Menorca. Lafuente substitueix a Gabriel Pons Olives que acaba el seu mandat aquest final de setembre després de 6 anys com a director Càritas Menorca.

L’acte d’incorporació i de relleu en el càrrec de director de Càritas diocesana tindrà lloc en el transcurs de la festa del 30 aniversari del projecte Mestral que està previst se celebri el pròxim 11 d’octubre, a les 19 hores, a la nau de Mestral Llevant, del Polígon IV fase de Maó.

El bisbe Gerard també ha signat la renovació de les directores arxiprestals de Càritas, tant de Ciutadella com del Centre, i ha nomenat nova directora de la Càritas arxiprestal de Maó, en substitució de na Milagros Pons: –Directora de Càritas Arxiprestal de Maó: María José Chiva, de la parròquia del Carme. – Directora de Càritas Arxiprestal de Ciutadella: Maria Assumpció Guasch Bosch (renovació), de la parròquia de Sant Esteve. -Directora de Càritas Arxiprestal del Centre: Carme Febrer Truyol (renovació), de la parròquia de Sant Bartomeu de Ferreries.

Agraïment i enhorabona

Arxiu 2019

Des de Càritas diocesana volem agraïm a Gabriel Pons i a Milagros Pons la seva dedicació desinteressada durant aquests anys. També un agraïment a n’Assumpta Guasch i na Carme Febrer per la seva renovació. I un encoratjament i posar-nos a la seva disposició a Lorenzo Lafuente i María José Chiva pel seu nou encàrrec.

Que Déu els beneeixi a tots per la seva tasca social i caritativa a la nostra entitat diocesana.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip