El conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera, Josep Juaneda Mercadal, visita Mestral Inserció i Medi Ambient, empresa d’inserció soci laboral de Càritas Menorca. El conseller de Medi …

El nou conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera, Josep Juaneda Mercadal, visita Mestral Inserció i Medi Ambient, empresa d’inserció soci laboral de Càritas Menorca.


El conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera, Josep Juaneda Mercadal, visita Mestral Inserció i Medi Ambient, empresa d’inserció soci laboral de Càritas Menorca.

El conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera, Josep Juaneda Mercadal, acompanyat d’Esteve Barceló, director insular de Medi Ambient i Margarita Gascón tècnica de la mateixa àrea, han visitat les instal·lacions de Mestral i s’han reunit amb l’equip directiu de l’entitat per a conèixer de primera mà aquest projecte, el seu funcionament i perspectives de futur, així com les dificultats a les quals s’enfronta en el context actual i per a poder afrontar amb garanties el treball social que desenvolupa, Mestral Inserció i Medi Ambient és l’única empresa d’inserció a l’illa de Menorca.

Dedicada per complet a l’Economia Social i Solidària, té com a objectiu principal la inserció soci laboral de persones en situació o en risc d’exclusió a la nostra illa, mitjançant la gestió integral de residus, principalment de tèxtil i RAEES (Residus d’aparells elèctrics i electrònics).

L’aposta de Càritas per aquest model de promoció de la inclusió, l’ocupació i la defensa del medi ambient respon als objectius de millorar els programes d’inserció laboral, ampliant les possibilitats d’incorporació al mercat laboral convencional de les persones, apostar per un canvi social fomentant l’economia social i solidària, basat en el valor humà i promoure un consum responsable, d’altra banda impulsar la sostenibilitat ambiental, treballant en la consecució d’una economia circular basada en la reutilització tèxtil i de RAEES..


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip