Els dies 27 i 28 de novembre hem comptat amb la visita de Manuel Bretón, president de Càritas Espanyola i de Raúl Flores, coordinador de l’Equip d’Estudis de Càritas Espanyola …

Formació permanent al clero de Menorca sobre l’informe FOESSA Balears


Els dies 27 i 28 de novembre hem comptat amb la visita de Manuel Bretón, president de Càritas Espanyola i de Raúl Flores, coordinador de l’Equip d’Estudis de Càritas Espanyola i secretari tècnic de la Fundació Foessa.

En la seva visita s’inclou dues sessions formatives al clero de la nostra illa, que es realitzen en el Santuari de la Mare de Déu del Toro, presidides pel bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa.

Les jornades formatives es realitzen sota el títol: L’EXCLUSIÓ SOCIAL A ESPANYA I A BALEARS A la LLUM DE L’INFORME FOESSA DE CÀRITAS.
Dimecres 27, Manuel Bretón, ha iniciat la trobada amb la introducció a l’Informe Foessa i els reptes actuals de la Confederació de Càritas Espanyola, posteriorment, Raúl Flores, ha explicat als presents els trets fonamentals de l’INFORME FOESSA a Espanya.

En la trobada de dijous els temes que guiaran la jornada són, la radiografia de l’exclusió social a les Illes Balears i els reptes socials de la comunitat cristiana a la llum de l’Informe FOESSA.

Informe Foessa Balears


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip