40 persones entre representants i tècnics de l’administració pública, tècnics de l’àmbit social, entitats del tercer sector i empreses col·laboradores, van estar presents en la jornada tècnica de presentació de …

JORNADA TÈCNICA PRESENTACIÓ INFORME FOESSA BALEARS A MENORCA


40 persones entre representants i tècnics de l’administració pública, tècnics de l’àmbit social, entitats del tercer sector i empreses col·laboradores, van estar presents en la jornada tècnica de presentació de l’Informe Foessa Balears 2018.

La jornada realitzada al Museu de Menorca a Maó, va començar amb la benvinguda i introducció de l’informe per part de Guillem Ferrer, secretari general de Càritas Menorca, el president de Càritas Espanyola, Manuel Bretón, ens va posar en situació del que la confederació de Càritas promou i els àmbits de feina a tot l’estat.

A continuació, Raúl Flores, coordinador de l’Equip d’Estudis de Càritas Espanyola i secretari tècnic de la Fundació Foessa, ha presentat els trets fonamentals de l’INFORME FOESSA a Balears.

Un informe que recull el resultat de les 653 enquestes realitzades a famílies de les illes l’any passat d’un total de 1.543 persones i que reflexa la realitat social de l’arxipèlag. A la feina d’investigació i valoració dels resultats han participat 9 professors de la UIB que a través de 35 indicadors diferents han valorat i identificat els graus d’exclusió social que existeixen a les Balears.

Nota de premsa sobre Informe Foessa Balears 2018

Informe Foessa 2018 complet


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip