III Jornada Mundial dels Pobres. El passat dissabte dia 16 de novembre, dins el marc de la Jornada Mundial dels Pobres que es va celebrar el diumenge sota el lema …

III Jornada Mundial dels Pobres a Menorca


Banner jornada 300x300.jpg

III Jornada Mundial dels Pobres.

El passat dissabte dia 16 de novembre, dins el marc de la Jornada Mundial dels Pobres que es va celebrar el diumenge sota el lema “L’esperança dels pobres no es veurà defraudada”, va tenir lloc una trobada amb persones de la nostra illa, que estan passant per situacions de fragilitat.

Va ser un acte de germanor i convivència, sortint de la rutina diària, la trobada a Ferreries, concretament a l’església de Santa Maria i gimnàs del col·legi de Sant Francesc, va comptar amb unes 150 persones.

El Bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa i els voluntaris de les Càritas Parroquials es van encarregar de rebre a la gent i es va compartir un berenar fratern, una estona distesa per conèixer-nos millor.

La presentació va ser a càrrec director de Càritas, Biel Pons Olives, qui va transmetre als participants la importància de la col·laboració de tots, de fer comunitat, ja que l’ajuda a l’altre està a les nostres mans, no en termes econòmics sinó d’escolta, d’acompanyament…

Després del berenar ens vam dirigir cap al Santuari de la Mare de Déu del Toro, on ens esperava Mn. Josep Manguan, ell ens va explicar la història del Santuari així com la situació geogràfica de cada poble de la nostra illa, ja que molts dels assistents no havien pujat mai al Toro.

La jornada va concloure amb una pregària interreligiosa que havia preparat el Sr. Bisbe,  i va adreçar unes paraules als participants en agraïment per la seva assistència i el suport per part de la comunitat cristiana de Menorca.

logos JMP19.png

Logotip
Logotip
Logotip
Logotip