GEST I ORACIÓ PER LA PAU A SÍRIA DISSABTE 18 DE MARÇ A LES 11H “La pau és possible a Síria” diu el Papa Francesc en suport a la campanya …

Gest i oració per la Pau a Síria


GEST I ORACIÓ PER LA PAU A SÍRIA

DISSABTE 18 DE MARÇ A LES 11H

“La pau és possible a Síria” diu el Papa Francesc en suport a la campanya de Càritas

“Vui dirigir-me a tots els fidels i als qui treballen amb Càritas, en la construcció d’una societat més justa, per dir-los que la pau a Síria és possible”, va afirmar el Papa Francesc en un vídeo-missatge gravat especialment i que va ser divulgat el 5 de juliol de 2016.

Fer-li front a les conseqüències humanitàries de la guerra de més de sis anys a Síria és l’operació d’ajuda humanitària més gran de Càritas, a tot el món.

Càritas proporciona queviures, atenció mèdica, respon a necessitats bàsiques, educació, refugi, orientació psicològica, protecció i alimentació a Síria i als refugiats en altres països. Tan sols l’any 2015, les organitzacions nacionals de Càritas van aconseguir ajudar a uns 1,3 milions de persones.

El 15 de març es compleixen 6 anys des que va esclatar el conflicte a Síria.
A través de la campanya “Síria: la pau és possible”, les Càritas de tot el món han realitzat accions demanant que es posi fi a la guerra durant tots aquests anys.

Amb motiu de l’aniversari, Càritas Internationalis ens convida a participar en una acció de mobilització que recorri el món: fer una pancarta humana amb cartells, en la qual posi: “PAU A SÍRIA”.

Des de Càritas Menorca, volem convidar-vos a que ens acompanyeu dissabte 18 de març en un gest i una oració per la pau a Síria.

A Ciutadella, serà a les 11h davant de la Catedral.

A Maó, serà a les 11h davant de la Parròquia de Santa Maria.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip