La iniciativa pretén consolidar tot el projecte Mestral com a empresa d’inserció a fi d’incrementar les possibilitats laborals de les persones en situació o en perill d’exclusió social a Menorca …

L’Equip Directiu de Càritas Diocesana de Menorca nomena a Antoni Aguiló i Maite Trigueros nous gerent i responsable d’administració, respectivament, de MESTRAL INSERCIÓ I MEDI AMBIENT SLU.


La iniciativa pretén consolidar tot el projecte Mestral com a empresa d’inserció a fi d’incrementar les possibilitats laborals de les persones en situació o en perill d’exclusió social a Menorca i enfortir i cohesionar les diferents àrees d’economia social de l’entitat.

Maó. 28/03/22

Mestral Inserció i Medi Ambient SLU (MIMA), nascuda el curs 2007-2008 continua essent la única empresa d’inserció sociolaboral de Menorca, que té a Càritas Diocesana de Menorca per únic accionista, amb una clara vocació per a la creació de llocs de feina d’inserció per a persones en situació o risc d’exclusió i la tasca d’ajudar als menorquins en els objectius medioambientals de la reutilització i el reciclatge de roba i d’aparells elèctrics i electrònics.

En els últims anys Càritas ha anat traspassant línees de treball d’economia social a MIMA. En primer lloc va ser l’adquisició de la nova nau Mestral Maó, al Polígon IV Fase de Maó, a fi de deixar disponible per a MIMA l’antiga nau Mestral de la carretera de l’aeroport, després de l’incendi del TIV el 2017. A continuació vam traspassar el taller de Roba a MIMA, i a l’exercici de 2021 va ser el traspàs de les botigues de Mestral de Bastió de Maó, Vila Juaneda de Ciutadella, i també de Ferreries i Es Mercadal.

Per aquest motiu des de Càritas Diocesana s’aposta ara per traspassar a dos puntals del mateix equip directiu, n’Antoni Aguiló i na Maite Trigueros, perquè siguin els gestors principals de l’empresa d’inserció, com a nou gerent i responsable d’administració, respectivament, amb l’objectiu d’incorporar, en els pròxims mesos, els tallers prelaborals de Mestral Ciutadella i de Mestral Maó, així com també el projecte Arbres d’Algendar a MIMA.

Per suposat, l’objectiu és la consolidació de totes les línees de treball existents, així com els llocs de feina d’estructura i també d’inserció, i amb la mesura que sigui possible i es donin noves oportunitats, créixer en línees d’inserció tal i com ja es va estudiant des de fa mesos.

A nivell d’organigrama n’Antoni Aguiló, ara nou gerent de l’empresa d’inserció, continuarà com a membre de l’equip directiu de Càritas com a coordinador d’Economia Social. Per la seva part, na Maite Trigueros, després d’una llarga trajectòria com a membre de l’equip directiu de Càritas Menorca, ara centrarà la seva tasca en l’administració de MIMA. Des de l’Equip Directiu volem agraïr a na Maite Trigueros l’esforç i el bon treball de tots aquests anys, així com la predisposició a assumir aquest nou repte laboral.

El càrrec de Coordinador/a d’Administració i del Serveis Generals de Càritas Diocesana de Menorca serà assumit per una nova persona a través d’una convocatòria laboral oberta.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip