Càritas. 03 d’octubre de 2017. Amb data, 2 d’octubre de 2017, el Bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa, ha fet públics els següents nomenaments Monsenyor Francesc Conesa, bisbe de Menorca, …

Nomenament del nou director de Càritas Menorca


Càritas. 03 d’octubre de 2017. Amb data, 2 d’octubre de 2017, el Bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa, ha fet públics els següents nomenaments

Monsenyor Francesc Conesa, bisbe de Menorca, acaba de nomenar director de Càritas Diocesana a Gabriel Pons Olives, qui fins al passat mes de maig ocupava el càrrec de president de Mans Unides.

Gabriel Pons Olives va néixer a Alaior (Menorca) en 1951. Va cursar estudis de teologia en la Facultat de teologia de Barcelona. La seva experiència laboral en els primers anys la va realitzar com a professor de religió en centres d’educació secundària i posteriorment va treballar en el Diari Menorca, fins a la seva jubilació.

Sempre proper a l’església de Menorca, va ser nomenat president de Mans Unides el setembre de 2011, càrrec que ha ostentat fins al passat mes de maig.

Avui dia 3 d’octubre, en la presentació oficial, que ha presidit el bisbe de Menorca, Gabriel Pons ha compartit amb els presents algunes paraules, la seva motivació i la seva visió de Càritas. “Em motiva a acceptar aquest càrrec el meu compromís amb l’evangeli i el regne de Déu”, “Càritas és la cara amable de l’església, reconeguda i molt valorada en l’àmbit social, però desvinculada a vegades de l’església, de la qual hem de recordar que forma part”.

Finalment ha agraït el treball de l’entitat i la seva disponibilitat a acompanyar a tots els que formen Càritas en la seva labor “d’estar al costat dels pobres, dels quals la vida deixa a un costat del camí”.

Relleu de l’ecònom del bisbat de Menorca

Joan Mir Llorens, fins a aquest moment director de Càritas Menorca, ha estat nomenat ecònom diocesà, càrrec que durant els últims cinc anys ha exercit a Santiago Faner Bagur. A qui se li agraeix el bon treball que ha realitzat de manera totalment desinteressada durant aquest temps.

Joan Mir Llorens al qui també se li agraeix profundament la seva disponibilitat per assumir aquest repte, després de dotze anys al capdavant de Càritas Diocesana, s’ha acomiadat en aquest mateix acte, recordant les primeres paraules que va compartir en acceptar la direcció de Càritas en 2005, recordant els reptes que quedaven per arribar.

Des de Càritas volem donar-li una afectuosa benvinguda al nou director i posar-nos a disposició, i per descomptat, el nostre més sincer agraïment a Joan Mir per aquests anys de dedicació i entrega.

 


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip