Trobada de Càritas Regional a Mallorca Representants de les Càritas Diocesanes de Menorca, Eivissa i Mallorca s’han reunit per a coordinar el treball a favor de la justícia social.  Membres dels equips …

Trobada de Càritas Regional a Mallorca


Trobada de Càritas Regional a Mallorca


Representants de les Càritas Diocesanes de Menorca, Eivissa i Mallorca s’han reunit per a coordinar el treball a favor de la justícia social.

 Membres dels equips directius de Càritas de Menorca, Eivissa i Mallorca han mantingut una nova trobada dins el marc de reunions periòdiques de Càritas Regional. Aquestes reunions serveixen per l’intercanvi d’informació de la realitat social de les illes i per coordinar les actuacions en aquesta matèria a les tres diocesanes.

Precisament la trobada va servir per donar la benvinguda al nou director de Càritas Menorca, Gabriel Pons Olives, que va prendre possessió del nou càrrec el passat 3 d’octubre en substitució de Joan Mir Lloren que durant el darrers 12 anys ha estat al capdavant de Càritas Diocesana de Menorca.

A la reunió es va parlar dels projectes d’acompanyament al desenvolupament integral de les persones en el seu lloc de feina. També se va informar dels temes destacats del darrer Consell i Comissió Permanent de Càritas Espanyola. I per últim se va parlar de la resposta a la primera convocatòria de IRPF a nivell autonòmic.

Des de cada Càritas diocesana, es va informar dels aspectes més destacats que es viuen al si de cada entitat i que serveixen per consolidar el projecte comú de Càritas: estar a prop dels més vulnerables.

 

 

 

 


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip