El bisbe de Menorca, monsenyor Francesc Conesa Ferrer, ha anunciat el relleu en la direcció de Càritas Arxiprestal de Ciutadella. Després de 8 anys, Fel Enrich Calafat deixa el càrrec …

Nova directora a Càritas Arxiprestal de Ciutadella


El bisbe de Menorca, monsenyor Francesc Conesa Ferrer, ha anunciat el relleu en la direcció de Càritas Arxiprestal de Ciutadella. Després de 8 anys, Fel Enrich Calafat deixa el càrrec i en el seu lloc l’assumeix Asumpta Guash.

Assumpta Guasch (Ciutadella), unida a la parròquia de Sant Esteve de Ciutadella des de fa molts anys, on ha realitzat tasques de primera acollida, igual que en Càritas Diocesana, també col·labora amb la labor que realitza la Càritas parroquial.

Agraïm el treball i la generosa dedicació de Fel Enrich durant aquest període, la tasca de Càritas necessita persones compromeses amb el treball al costat dels més vulnerables.

Agraïm el testimoniatge de tots els que es dediquen a aquesta feina i dels qui assumeixen el compromís de continuar aquest imprescindible testimoniatge eclesial, donem la benvinguda a Assumpta i li desitgem el millor en aquesta nova etapa.

A la foto: El Bisbe Mons. Francesc Conesa, el Director de la Càritas Diocesana de Menorca Biel Pons Olives, Arxiprest de Ciutadella Mn. Bosco Faner, consiliari de la Càritas Arxiprestat de Ciutadella Mn. Bosco Martí i n’Assumpta Guasch nova directora de Càritas del Arxiprestat de Ciutadella.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip